Haptotherapie Praktijk Oorsprongpark

Marie-José van Onzenoort

Na mijn studie pedagogie en bewegingstherapie heb ik een aantal jaren gewerkt in de psychiatrie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor haptotherapie, omdat mijn ervaring is dat contact met het gevoelsleven u de sleutel in handen geeft om te veranderen.
In mijn werk als haptotherapeut combineer ik denken en voelen. Ik ben een rustige luisteraar en heb een open blik. Verder vind ik het belangrijk dat u zich in goede handen bij mij voelt, zodat we vanuit vertrouwen kunnen samenwerken.
Voor haptonomische relatiebegeleiding kunt u ook bij mij terecht. De focus ligt daarbij op de emotionele verbinding tussen de partners. Ik baseer me daarbij op de emotionally focussed therapy (EFT), omdat die een mooie aanvulling vormt op de haptotherapie.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik als docent, scriptiebegeleider en coördinator verbonden aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ook werk ik als haptotherapeut in het Diakonessenhuis te Utrecht met patiënten die een behandeling tegen kanker krijgen.

In mijn vrije tijd speel ik viool, liefst samen met andere amateurmusici. Ook wandel ik in elk seizoen graag in de natuur.

T  06  264 633 82
marie-jose@blauwe-uil.nl
Werkdagen   maandag t/m vrijdag, overdag en ook in de avond
(avondtarief)

VVH  468
KvK 30261010
AGB code 90034255